Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay

Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay


Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 69 Doprava a platba

1 180 Kč s DPH 590 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 69 Doprava a platba

Vyzrálé hovězí zadní na steaky, pečení či tatarák

Rump steak je velmi křehké maso ze zadní části zvířete. Má o něco výraznější chuť, než například svíčková a také tlustší vlákna. V Jižní americe velmi populární až lidová část, krájí ho na tenčí plátky a připravují stejky.

Jak si připravit rump steak?

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. Naše osvědčené metody vám umožní připravit tento šťavnatý steak snadno a rychle. Přečtěte si náš článek a začněte tvořit nezapomenutelná kulinářská dobrodružství. Celý článek zde.

Urugayské hovězí maso

Uruguay je jedním z největších producentů hovězího masa na světě. Jejich dobytek je chována pod širým nebem, za přirozených podmínek mírného klimatu, na úrodné půdě s množstvím vody, díky množství řek a potoků. Všechny tyto faktory zajišťují ideální životní podmínky pro zvířata. Chuť masa ze zvířat chovaných na svobodě a krmených na pastvinách je nesrovnatelná. Uruguayské maso umožňuje vychutnat si vynikající chuť s nízkou hladinou tuku a díky velmi přísné vládní kontrole i zdravotně na nejvyšší úrovni.

Parametry
Původ Uruguay
Typ masa Chlazené
Způsob přípravy Grilování, Pánev, Pečení, Sous-vide, Pomalé pečení

Příslušenství5